En dryg månad har gått sedan vi lanserade Sveriges FÖRSTA sjukvårdsförsäkring som erkänner förlossningsskador! Vi är inte klara här utan det här är bara början! Vi på Moderna Försäkringar gör inte längre skillnad på vart en muskelskada sitter i kroppen, och kvinnor kan från och med nu känna sig tryggare inför en förlossning och veta att vi finns där istället för att vända ryggen till om något skulle hända!

Vad har hänt sedan lanseringen? Massor! Under månaden som gått har jag gästat två olika podcasts där jag fått prata om mitt favoritämne förlossningsskador och hur sjukt det är att det inte tidigare funnits ett tillräckligt försäkringsskydd för kvinnor.

Podden Babykaos

I podden Babykaos har vi har ett viktigt samtal som innehåller båda skratt och allvar och en ofrivillig rap. Lyssna här:
play.acast.com/s/babykaos/57.alltdubehovervetaomforlossningsskadormedevajarnhall

VA Insights Risk & Försäkringpodden del 32

VA Insights Risk & Försäkringpodden del 32. Modiga herrar som även de vill lyfta denna viktiga villkorsförändring!
www.vainsights.se/articles/616025/2019-05-23-16-07-10-risk-forsakringpodden-del-32

Jag deltog i ett frukostevent på Mama Mia där jag fick presentera oss och vår nya försäkring Gravid Förlossning till nyblivna och gravida kvinnor. Jag ska erkänna att det var en utmaning att prata sjukdomar, skador och olycksfall efter att Weleda presenterat sina härliga hudvårdsprodukter… Försäkring är liksom inget någon vill tänka på.

Frukostevent på Mama Mia

Vi har även uppmärksammats i olika branschtidningar!

Pppmärksammats i olika branschtidningar

Risk & Försäkring och Sak & Liv.

Aftonbladet

Men även Aftonbladet lyfter kampanjen!

Det har varit en otroligt intensiv månad men även den roligaste någonsin. Det är så tydligt hur vi lyfter på locket till en etablerad tystnadskultur och att vi rör upp känslor vilket inte är så konstigt!

Att våga synliggöra ett problem som är så tabubelagt är en stor utmaning och den utmaningen blir inte mindre av att vi är ett försäkringsbolag som gör det. Vi har ett stort ansvar i att fortsätta leverera det vi lovar och utveckla oss och våra försäkringar så de är välanpassade efter vad våra kunder efterfrågar. Vi behöver vara tillgängliga och tydliga och det är precis vad vi på Moderna vill stå för. Livet händer och när det gör det vill vi finnas där.

Har du sett kampanjen? Vad tyckte du? Maila mig gärna och berätta mammastygn@modernaforsakringar.se